## District-wide FLEX DAYs How Can We Be Best at What's Next?

Thursday and Friday, January 14-15, 2021

		Hilli	isday and Filday, Janu	ary 14-15, 2021			
9:00 am - 10:00 am	Chancellor's Town Hall Chancellor Mike Claire						
10:00 am - 11:00 am	The Art of Control: Pilates for Stress Relief (All Levels) Sarah Artha Negara (Faculty and Staff) (60 min)	Re-imagining the Student Journey CSM Guided Pathways Steering Committee (Faculty and Staff) (60 min)	Culturally Inspired Minds What to Know Dr. Nicole Porter (Faculty and Staff) (60 min)	New Program Development & Strong Workforce Julian Branch (Faculty and Staff) (60 min)	Panopto Demo & Info Roll Out ITS & Campus Supports (Faculty and Staff) (60 min)	Overview of DRC Procedures for Faculty Bettina Lee (Faculty) (60 min)	
11:00 am - 11:15 am	Break						
11:15 am - 12:15 pm	UJam (Zumba 2.0) Liz Erpelo (Faculty and Staff) (60 min)	Faculty Discussion: Practices We Use to Support Student Equity Ellen Young (Faculty and Staff) (60 min)	The First Year of AB705: Is it Working for All Students? Katie Hern (Faculty) (60 min)	Revitalizing ISLOs Through Conversations about Teaching and Learning (Session 1) Karen Wong (Faculty and Staff) (60 min)	Create and Facilitate Better Student Engagement in Canvas with Pronto - Demo & Use Cases Dr. Bianca Rowden-Quince, Matt Baugh (vendor) (Faculty and Staff) (60 min)	Refresh, Reconnect, and Refuel Makiko Ueda (Faculty and Staff) (60 min)	
12:15 pm - 12:45 pm	Lunch						
12:45 pm -							
2:00 pm	Districtwide Discipline and Program Meetings (TBA at the discretion of various groups) Here's an opportunity for cross-collaboration and connection. We encourage you to reach out and plan to meet during this scheduled time.						

	(This includes faculty in discipline meetings; faculty & staff in program meetings, and specifically pre-scheduled CSEA "Know Your Contract" meeting)						
2:00 pm - 2:15 pm	Break						
2:15 pm - 3:15 pm	Time Saving Techniques for Online Teaching Jessica Marshall (Faculty and Staff) (30 min)	Incorporating Climate Action and Sustainability in Course Lessons Joe Fullerton (Faculty) (60 min)	Social Justice Pedagogy in the Classroom: Why Class Size Matters AFT Anti-oppression Committee (Faculty) (60 min)	Accessibility Drop-in Assistance District Web Accessibility Task Force (Faculty) (60 min)	Keeping SMCCCD Safe from Cyber Crime While Working Home Daman Grewal (Faculty and Staff) (60 min)	Canvas Drop-in Assistance Tabia Lee, Marisol Quevedo, Erica Reynolds (Faculty and Staff) (60 min)	

## District-wide FLEX DAYs continued How Can We Be Best at What's Next?

Friday, January 15, 2021

8:30 am - 10:00 am	How Are Our Students Doing? District-wide Student Panel Facilitator: Jeramy Wallace, District Academic Senate President						
10:00 am - 10:15 am	Break						
10:15 am - 11:15 am	"Change the Subject" Film Screening and Discussion" Pamela Ortiz and Jessica Silver-Sharp	Teacher Inquiry into Student Learning: Empathy-Building and Camera Use Tabia Lee, Instructional	SafeZone Training Part I: Equity and Intersectionality and Part 2: Advocacy CSM SafeZone	Canada Antiracism Task Force Update Task Force Members (Faculty and Staff) (60 min)	Share Your Awesomeness Faculty Showcase for Online Teaching and Learning	Free Tech to Support Student Learning Online Kim Saccio-Kent (Faculty and Staff)	
11:15 am - 12:15pm	(Faculty and staff) (120 min)	Designer (Faculty) (120 min)	Committee (Faculty and staff) (120 min)	Level Up Your Teaching Toolkit for Student Success: Six	District-wide Instructional Technologists and Designers (Faculty)	(80min)	

				Tools from Your Library SMCCCD Librarians (Faculty and Staff) (60 min)	(120 min)		
12:15 pm - 12:45pm	Lunch						
12:45 pm - 1:45 pm	Moving Towards Anti Racism: Working with the I.M.P.A.C.T. Evaluation Grid Dr. Jeremiah Sims (Faculty and Staff) (60 min)	Ditch Long Lectures: Flip the Script Andrea Fuentes and Dr. Nicole Porter (Faculty) (60 min)	Developing a Culture of Meaningful Connections With Students Through Caring Campus Jeremy Evangelista-Ramos and Kennya Ruiz (Faculty and Staff) (60 min)	Hackathon - Using Documents, Images, Objects, and Experiential Learning in the Virtual Classroom Tatiana Irwin (Faculty)	New Canvas Rich Content Editor (RCE) Walk Through Districtwide Instructional Technologists (Faculty) (60 min)	Spice Up and Jazz Out: Adding Some Simple Visual Interest to your Canvas Course Shell Drs. Bianca Rowden-Quince and Chris Collins	
1:45 pm - 3:00 pm	Fighting Anti-Black Racism with the USC Equity Series USC Equity Series Faculty Core Group (Faculty and Staff) (75 min)	Level Up Your Teaching Toolkit for Student Success: A Library eResources Working Session SMCCCD Librarians (Faculty and Staff) (75 min)	Revitalizing ISLOs Through Conversations about Teaching and Learning (Session 2) Karen Wong (Faculty and Staff) (60 min)	(90 min)		(Faculty and Staff) (90 min)	
3:00 pm - TBD			Division and Depar	tment Meetings TBD			